Palvelun käyttöehdot

Alasilta Oy (y-tunnus 0722887-6) soveltaa Ohjetekstit tehokkaiksi -palveluun seuraavia ehtoja, jotka käyttäjä hyväksyy rekisteröityessään verkkokurssille:

Käyttöoikeus

Käyttäjä saa koulutussisältöön rajatun käyttöoikeuden. Sisältö on tarkoitettu vain niille, jotka ovat rekisteröityneet käyttäjiksi.

Kurssin sisältöä ei saa kokonaan tai osissa jakaa sellaisille henkilöille tai ryhmille, joilla ei ole käyttöoikeutta, ei liioin esittää julkisesti tai käyttää ansiotoimintaan.

Myös sopimuskauden päätyttyä asiakkaan haltuun pdf-, printti- tai muussa muodossa jäävää sisältöä koskevat samat rajoitukset.

Tuotteen toimitus

Alasilta Oy toimittaa tuotteen digitaalisena. Ohjetekstittehokkaiksi.fi-palvelun lisäksi hintaan sisältyy kirjallinen tekstipalaute kouluttajalta, ellei erikseen muuta sovita, sekä kaksi kertaa viikossa chat-päivystyt lyhyitä kysymyksiä varten. Hintaan ei sisälly esimerkiksi luentoja tai em. palautteen ja chatin lisäksi muuta henkilökohtaista ohjausta, ellei erikseen muuta sovita.

Käyttäjä pääsee verkkopalveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka saa rekisteröidyttyään. Tunnukset toimivat tilausvahvistuksessa mainitun ajan, ellei erikseen muuta sovita.

Käyttäjän on säilytettävä huolellisesti käyttöoikeuteen liittyviä tunnuksia. Niitä ei ole lupa luovuttaa eteenpäin.

Kirjallinen tekstipalaute

Käyttäjä saa kouluttajan kirjallisen palautteen tekstinäytteestä, joka koostuu yhdestä tai useammasta ohjetekstistä. Näytteen laajuus voi olla enintään 6 000 merkkiä (välilyönteineen). Kaikki näytteeseen sisältyvät tekstit on toimitettava arvioitavaksi samalla kertaa.

Palaute sisältää arvioita ja kommentteja mutta ei kattavaa editointia tai tarkkaa kielenkorjailua.

Käyttäjä saa tekstipalautteen viikon kuluessa sen lähettämisestä, ellei kurssin Info-sivulla ole tietoa esimerkiksi lomien aiheuttamista poikkeuksista toimitusaikatauluun.

Peruutus ja reklamaatiot

Tuotteeseen ei ole vaihto-, palautus- tai peruutusoikeutta. Tilaus jatkuu maksetun jakson loppuun.

Mahdollisista laatuvirheistä asiakas voi reklamoida sähköpostitse:

  • tuki@ohjetekstittehokkaiksi.fi

Asiakas hyväksyy, että kurssi on vielä kehitysvaiheessa, mistä syystä siinä saattaa ilmetä pientä viimeistelemättömyyttä.

Sisältö on suojattu. Jos sinulla on käyttöoikeus verkkokurssiin, kirjaudu palveluun.

Existing Users Log In